top of page

En plats i köket.
Ett starkare samhälle.

Som ambassadör brinner du för Chefs Camp och Skörden och deras fantastiska insats för att motverka utanförskap. Genom våra program får deltagarna inte bara möjlighet att träna till kockar, utan de får också uppleva den spännande och dynamiska världen av matlagning och gastronomi. Vår bransch är full av möjligheter, och vi är stolta över att hjälpa människor att upptäcka och utveckla sina talanger.

Vill du vara med och göra en skillnad? 

Som ambassadör får du chansen att vara en del av vårt inspirerande arbete och stödja en god sak. Skicka gärna din intresseanmälan till info@chefscamp.se och bli en del av vårt engagerade team. Vi ser fram emot att höra från dig och tillsammans skapa en ljusare framtid för många!

chefs camp skörden

VÅRA AMBASSADÖRER

Vi står bakom Chefs Camp

Chefs Camp har startats av kocken och krögaren Melker Andersson, tillsammans med entreprenörerna Alexander Throne-Holst och Casten von Otter, bägge tidigare framgångsrika ledare inom svenska näringslivet. Huvudansvariga coacher på Chefs Camp är de erfarna kockarna Jimmy Lappalainen och Claes Grahn-Möller. Chefs Camp bygger också på våra gästers engagemang och på våra ambassadörers viktiga arbete.

Chefs Camp - från utanförskap till gemenskap

Det finns för få kockar. Och för många i utanförskap.

Restaurangbranschen har idag ett stort behov av kockar, som kan börja laga mat från dag 1 på sin anställning. Men de kockutbildningar som finns idag är inte utformade på det viset. Därför har vi startat Chef Camp som inte är en kockutbildning utan ett tranieeprogram på 7 månader i ett riktigt restaurangkök. Här får unga i utanförskap får lära sig laga mat i realtid, med coachning av proffskockar. Maten de lagar tillsammans serveras till riktiga gäster på restaurangen Skörden i Stockholm.

En av Chefs Camps initiativtagare är Melker Andersson, som  har jobbat som kock i över 40 år. Han menar att projektet har två syften. 

– Många unga befinner sig i ett utanförskap. Genom att ge dem en möjlighet till ett jobb i en bransch som skriker efter personal, bidrar Chefs Camp till förändring med dubbelt gott syfte. Tanken är att plantera frön i köket på Skörden och få dem att växa under sex månader. Sedan kan de nya kockarna och branschen ta del av skörden. Därför har vår restaurang fått namnet Skörden.

Hjälp till att förbättra krogbranschen - och samhället. Bli ambassadör!

Text

bottom of page