top of page

Din förändring i livet
börjar i köket

Chefs Camp är ett sju månader långt "träningsläger" i ett riktigt restaurangkök. Efter traineeperioden på restaurangen Skörden är du redo att stå på egna ben och ta ett kockjobb. Chefs Camps mål är öka antalet kockar i krogbranschen och samtidigt ge unga i utanförskap en snabb väg till gemenskap och ett riktigt bra yrke.

Copy of Chefs school-58_edited.jpg

Våra ambassadörer

Partners

Löfbergs logo 3-rad Lockup.png
Löfbergs logo 3-rad Lockup.png
Löfbergs logo 3-rad Lockup.png

Vi står bakom Chefs Camp

Chefs Camp har startats av kocken och krögaren Melker Andersson, tillsammans med entreprenörerna Alexander Throne-Holst och Casten von Otter, bägge tidigare framgångsrika ledare inom svenska näringslivet. Huvudansvariga coacher på Chefs Camp är de erfarna kockarna Jimmy Lappalainen och Claes Grahn-Möller. Chefs Camp bygger också på våra gästers engagemang och på våra ambassadörers viktiga arbete.

Chefs Camp + Skörden

På Chefs Camp lär du dig laga mat direkt på plats i köket, på en riktig krog med riktiga gäster och riktiga råvaror.

Om sju månader kan du vara en riktig kock!

Chefs Camp är till för unga som gillar att laga mat och vill arbeta som kock på restaurang. Även om du inte pratar bra svenska är du välkommen att söka. Du behöver inga förkunskaper av varken matlagning eller erfarenhet av att ha jobbat på restaurang.

Däremot är det bra om du:
• Är intresserad av mat 
• Är målmedveten
• Gillar högt tempo
• Är en lagspelare
• Är positiv och schysst mot andra
• Har lätt att ta instruktioner och följa regler 

Det är lätt att söka till Chefs Camp. Du börjar med att fylla i formuläret via länken. Om du blir uttagen till intervju hör vi av oss till dig inom kort. Chefs Camp tar in trainees löpande, därför behöver du inte tänka på något sista ansökningsdatum!

Cheeeefs-min_edited_edited.jpg

Vem kan söka?

Vi startar Chefs Camp för att ge unga en chans till ett roligt och utvecklande yrke. Syftet är att alla som inte känner en tillhörighet och befinner sig i ett utanförskap, får en chans och plats i samhället! 18-25 är vår primära målgrupp, men den som är 32 är också välkommen.

Hur många blir antagna?

Chefs Camp tar in fem stycken traineer varje månad, och slussar ut fem stycken kockar i månaden. 

Hur funkar det?

Om du blir antagen till Chefs Camp kommer du ingå i ett kockteam på runt fem personer. Varje köksteam har en professionell kökscoach som ansvarar för träningen av sitt team. På Chefs Camp kommer du få lära dig att bli en riktigt bra kock under sex intensiva månader. Du kommer få träna på att laga allt från street food, svenska klassiker, till bistromat och husmanskost från olika delar av världen. 

 

Blir du godkänd efter dina sex månader som trainee på Chefs Camp kan du titulera dig kock! 

Låter det intressant? Sök till Chefs Camp redan idag! 

ChesfCampJärva-min.JPG
bottom of page